Epoxy Clear Coating

Epoxy (clear liquid) bestaat uit 2 vloeibare componenten (resin + hardener) en wordt na het mengen in de juiste verhouding glashelder (Clear) en glashard (Coating). In een speciaal geconditioneerd laboratorium wordt de Epoxy Clear Coating handmatig over de fotoprints gegoten. Het resultaat is een kristalhelder kunstwerk met een 3-dimensionale uitstraling waarbij de randen rond weglopen.

epoxy resilux

Epoxy Clear Coating is toepasbaar voor fotoprints, posters en alle denkbare vlakke objecten.

Het bestand wordt door LouisVDM gedrukt op fotopapier, opgeplakt op dibond 3 mm + ophangstrips en voorzien van Epoxy Clear Coating. Epoxy prints zijn in alle gewenste formaten leverbaar tussen de 13 x 13 en 120 x 300 cm.

Epoxy Resin Art

Naast ons specialisme van hoogwaardig printen en het afwerken met EPOXY op vlakke panelen maken we ook EPOXY RESIN ART kunstwerken. Onlangs hebben we een verzameling van 65 sardineblikjes ingegoten in vloeibare glasheldere EPOXY, formaat 185 x 50 cm, dikte 5 cm.
Het gewicht is ca. 55 kg, voorzien van een stevig onzichtbaar ophangsysteem. De randen van het kunstwerk zijn “Rawframed“ wat een extra dimensie geeft aan de blikjes waarvan de sardines komen uit internationale wilde ruwe heldere wateren.

Epoxy Circle

Het menselijk brein heeft 'oog' voor ronde vormen, waardoor het als prettig wordt ervaren. In de architectuur en vele andere kunstuitingen is hier in de historie veelvuldig gebruik van gemaakt. LouisVDM presenteert daarom nu Epoxy Circle. Het wordt geleverd met ophangprofiel, maar ook een standaard is mogelijk om het werk neer te zetten.
Epoxy Circle kunnen we ook voor outdoor gebruik leveren.

Behalve de standaard formaten is rond ook leverbaar in elke gewenste diameter.

epoxy rond

Epoxy Clear Coating nu ook leverbaar in Epoxy Mat

Epoxy kenmerkt zich door de hoge glossy uitstraling waardoor de kleuren in al zijn pracht fonkelen. Het nadeel voor sommige toeschouwers is dat alle hoge lichten in de omgeving reflecteren in het werk. Vanaf heden kunnen we ook Epoxy MAT leveren met behoud van de briljantie.

epoxy 3luik 1

epoxy 3luik 2

Epoxy 3-luik

Epoxy Basic

Reeds jaren leveren we EPOXY werken waarop prints zitten van het hoogste niveau bestemd voor galeries en kunstminnende liefhebbers van high glossy. Aangezien er ook vraag is naar Epoxywerken voor reclame doeleinden en minder pretentieuze doelen brengen we een nieuwe lijn op de markt: EPOXY Basic.

De direct print komt op Dibond 3mm met daarover de EPOXY hars met een ophangprofiel.

EPOXY WEBSITE

Kijk op www.epoxyphoto.nl voor meer voorbeelden & toepassingen!

epoxy

Adres

LouisVDM

Vooskerbos 12
5066 EK Moergestel

T: 06 53738610
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hieronder in. Afmelden kan uiteraard altijd weer via de link in de nieuwsbrief.

© LouisVDM. Alle rechten voorbehouden.
inloggen