Acryl (perspex)

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van presentatie-technieken en mogelijkheden is het raadzaam om vooraf door te spreken wat uw ideeën zijn. Gezamenlijk komen we tot de ideale oplossing. We kunnen uw tentoonstelling / beurs compleet verzorgen, van concept tot opening.

Acryl Standaard Helder

Consumentenkwaliteit. De FineArt print wordt verkleefd tegen acryl (ongepolijst) en aan de achterzijde voorzien van dibond 3mm + ophangset. Maximaal formaat: 150x300 cm. Leverbaar in 3 mm acryl.

06


Acryl Standaard Anti-reflex

Consumentenkwaliteit. De FineArt print wordt verkleefd tegen anti-reflex acryl 3 mm (ongepolijst). Het voordeel daarvan is dat onaangename reflecties onzichtbaar zijn. De achterzijde wordt voorzien van Dibond 3 mm + ophangset.
Maximale formaat: 150x300 cm.

antireflex marilynmonroe


Acryl Luxury

Museumkwaliteit met gepolijst acryl.

Een exclusieve manier om je beelden te presenteren. Een metallic foto wordt verkleefd tegen glasheldere gepolijst acryl; de achterzijde wordt verkleefd op dibond en voorzien van een ophangprofiel. Aangezien metallic foto papier een harde toplaag heeft en een hoogglans uitstraling, is dit de fraaiste combinatie achter perspex. Maximaal formaat 120x300 cm.

acryl

Metallic FineArt verkleefd tegen acryl 3mm + dibond drager & baklijst zwart.
Foto: Louis Bertholet

 

acryl fotopresentatie


Detailfoto: in laagjes verlijmd:
acryl 3 mm
metallic foto
dibond 3 mm


Acryl XXL

Industriële kwaliteit. De print wordt versmolten met het acryl en aan de achterzijde voorzien van een witte Forex drager van 10 mm. Maximaal formaat 150x300 cm; minimaal formaat 80x100 cm.


Nieuw: inlijsten in acryl

Duplo Acryl 4mm

Een heldere manier om tekeningen, aquarel of foto’s te presenteren.

Twee gepolijste heldere platen acryl 4 mm worden middels bus schroeven aan elkaar bevestigd en achter de afbeelding komt het ophangprofiel. Schroefgaten komen standaard op 3 cm uit de hoeken. De platen zijn in elk gewenst formaat leverbaar.

Bijgaande prijzen onderaan de pagina zijn allen ZONDER adruk.

acryl duplo kuit

Illustratie: Ingrid Kruit

Adres

LouisVDM

Vooskerbos 12
5066 EK Moergestel

T: 06 53738610
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hieronder in. Afmelden kan uiteraard altijd weer via de link in de nieuwsbrief.

© LouisVDM. Alle rechten voorbehouden.
inloggen